Welkom bij kinderopvang Ini-mini!

Denk je aan een kleinschalige kinderopvang in ’s-Heer Hendrikskinderen – dan denk je aan Kinderopvang Ini-mini. Wij werken kindgericht en de behoefte van het kind zijn het uitgangspunt. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, samen, welbevinden, vertrouwen en kwaliteit.

Fijn om bij Ini-mini te zijn ♥

 • Betrokkenheid en vertrouwen

  Kinderopvang Ini-mini is bewust kleinschalig. Onze lieve pedagogisch medewerksters zorgen met hun jarenlange ervaring voor een prettige sfeer, waarbij je kind zich snel (sociaal) veilig zal voelen en het op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Met gezelligheid en veel persoonlijke aandacht, zal je kind zich snel helemaal thuis voelen.

 • Samen

  Bij de kinderopvang leert je kind dat het niet alleen is. Van baby af aan is je kind tezamen met andere kinderen. Voor de kinderopvang de taak om te zorgen dat je kind leert zich sociaal veilig te voelen. Bij Ini-mini zorgen wij ervoor dat we steeds uitnodigen tot sociaal contact en dat je kind op het sociale gebied zoveel mogelijk waardevolle ervaringen opdoet.

 • Welbevinden

  Kindgericht werken is steeds weer kijken naar de behoeftes van het individuele kind, zonder het groepsproces uit het oog te verliezen. Steeds checken we in de groep of de kinderen zich welbevinden, hebben ze het naar hun zin, willen ze spelen en hebben ze er beleving bij? Er is ruimte om in te spelen op de (individuele) behoefte van je kind. Er kan waar nodig een stukje maatwerk geleverd worden.

 • Kwaliteit

  Met ons vaste team leren wij alle kinderen goed kennen en hiermee creëren wij een persoonlijke aanpak. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij kindgericht werken, inspelen op de sociale vaardigheid en oog hebben voor het groepsproces.

Samenwerking basisschool ‘’De Poeljeugd’’

In samenwerking met basisschool “De Poeljeugd” willen we de kinderen zo’n goed mogelijke doorstroom (doorgaande leerlijn) bieden voor de start op de basisschool. De groep oudste peuters krijgt school voorbereidende activiteiten aangeboden. De kinderen van deze groep zullen hiervoor regelmatig deelnemen aan activiteiten in de kleuterklas. Voorbeelden van activiteiten zijn; deelnemen aan vrij spel, buitenspel, samen in de kring of gezamenlijk fruit eten.

Het kinderdagverblijf

Binnen het kinderdagverblijf bieden we opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Het kinderdagverblijf is 52 weken per jaar geopend. Op officiële nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Dag Openingstijden
Maandag 07.00 – 18.00 uur
Dinsdag 07.00 – 18.00 uur
Woensdag 07.00 – 18.00 uur
Donderdag 07.00 – 18.00 uur
Vrijdag 07.00 – 18.00 uur


De BSO

Binnen de buitenschoolse opvang (BSO) bieden we opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De opvang vindt plaats voor schooltijd (voorschoolse opvang) en na schooltijd (naschoolse opvang). De nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Dag Openingstijden VSO Openingstijden NSO
Maandag 07.00 – 08.30 uur 14.00 – 18.00 uur
Dinsdag 07.00 – 08.30 uur 14.00 – 18.00 uur
Woensdag 07.00 – 08.30 uur 14.00 – 18.00 uur
Donderdag 07.00 – 08.30 uur 14.00 – 18.00 uur
Vrijdag 07.00 – 08.30 uur Gesloten

Tijdens de schoolvakanties houdt de BSO de openingstijden van het kinderdagverblijf aan.

Contactgegevens

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Neem gerust contact op voor een rondleiding!

Kinderopvang Ini-mini
Plein 15
4472 AT ’s-Heer Hendrikskinderen
Kantoortelefoon: 06 – 20 26 77 10