Onze school

Over de school

 

De Poeljeugd heeft een open karakter, iedereen is welkom. We zijn een school met een open christelijke identiteit, waar we samen verantwoordelijk zijn voor ieders welbevinden. We doen dit in onderling vertrouwen, harmonie en met respect voor iedereen. 

De school beschikt over een ruime, groene buitenomgeving die volop benut wordt tijdens de lessen en spelmomenten. De omgeving straalt rust, veiligheid en geborgenheid uit.

 

 

Kind centraal

 

We vinden het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt. Het welzijn van de kinderen staat bij ons centraal. We besteden dan ook veel aandacht aan groepsvorming, begrip en respect voor elkaar en sociaal emotionele vorming. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van de methode KiVa en door steeds te kijken wat er in de groep nodig is om iedereen een vertrouwd en veilig gevoel te geven. Ook leren we kinderen hun eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en ontwikkelen. Iedereen mag bij ons zijn wie hij of zij is. 

 

 

Wilt u meer weten over onze school? U bent natuurlijk altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek en nadere kennismaking. We kunnen u dan meer vertellen over de visie van de school en u krijgt een rondleiding door ons gebouw.