Groep 4/5/6

In groep 4/5/6 zitten 32 kinderen. 14 kinderen in groep 4, 6 kinderen in groep 5 en 12 kinderen in groep 6. Onze juf is juf Daniëlle. Zij werkt een hele week in deze gezellige klas.

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het in de klas fijn heeft. Hier doen wij allemaal ons best voor. De methode KIVA helpt ons hierbij.

 

Twee keer per week gymmen we in het Heer Hendrikhuis. Dit vinden wij samen erg leuk.

 

In de klas werken we aan doelen. Zo weten weten we allemaal wat we gaan leren. In de klas werken we veel samen als we dat fijn vinden, want alleen mag natuurlijk ook. We maken gebruik van coöperatieve werkvormen. Naast taal, lezen, rekenen en spelling hebben wij ook ateliers.

Dit doen we twee keer per week met de groepen 4,5,6,7 en 8 door elkaar. In de ateliers zitten vakken zoals: beeldende vorming, muziek, drama, bakken en techniek. We mogen ons hiervoor inschrijven. Het is altijd een gezellige boel met de kinderen van groep 4 t/m 8 door elkaar. Hier leren we veel van elkaar en met elkaar.

 

Een keer per week komt juf Antoinette. Zij is onze leesconsulent. Ze leert ons veel over boeken en weet er altijd weer een feestje van te maken.

 

Wilt u meer weten over onze groep? Kom gerust eens langs, we vertellen er graag meer over!